Sairaskohtaus mopoillessa – tuurilla turvaan!

Videolla näkyy kuinka mies seilaa pää kenossa mopollansa pitkin tietä. Erittäin vaarallisen näköinen tilanne sattui Hat Yaissa maaliskuussa. Miehen epäiltiin olevan humalassa tai niin väsynyt, että hän on nukahtanut mopoonsa kesken ajon.

 

Miehen isä on kertonut hänen sairastavan epilepsiaa ja saaneen epilepsiakohtauksen ajon aikana.

Mies törmää videon lopussa jalankulkijaan, mutta uskomattoman hyvän tuurin ansiosta kumpikaan ei loukkaantunut tilanteessa.

 

Thaimaan teillä tapahtuu osa 1

Thaimaan teillä on aina tullut vastaan outoja, hauskoja ja vaarallisia asioita. Nyt kojelautakameroiden ja sosiaalisen median vuoksi, näitä videoita ilmestyy nettiin harva se päivä. Alla olevilla videoilla näet viime viikkojen satoa. Mukana mm. ”pientä” näköhaittaa aiheuttavaa savua ja kyydissä istuva koira.

เมื่อกี้ไฟไหม้ป่า #พุธมลฑนสาย3 (31/12/58)::–> เมื่อกี้ไฟไหม้ป่า #พุธมลฑนสาย3 (31/12/58) <–::CREDIT: @พลฯ อมรเทพ เครือมั่น |https://goo.gl/R8iYYK*************************ขอบคุณคลิปแนะนำจาก––@พลฯ อมรเทพ เครือมั่น

Posted by YouLike (คลิปเด็ด) on Wednesday, December 30, 2015

ถ้าหกล้อใหญ่มาแรงกว่านี้…มีเกิดอุบัติเหตุแน่นอน!!!::–> ถ้าหกล้อใหญ่มาแรงกว่านี้…มีเกิดอุบัติเหตุแน่นอน!!! <–::*************************ขอบคุณคลิปแนะนำจาก––@bmercan

Posted by YouLike (คลิปเด็ด) on Monday, January 4, 2016

”มอไซค์ตัดหน้าโดนชนลากยาวกว่า” 10เมตร!! #อุบลราชธานี (1/1/59)::–> ”มอไซค์ตัดหน้าโดนชนลากยาวกว่า” 10เมตร!! #อุบลราชธานี (1/1/59) <–::โดย[@Jedsada Taesawad]_ได้โพสต์ไว้ว่า: …ถ่ายจากกล้องหน้ารถตัวเอง ติดกล้องมีประโยชน์จะตาย เหตุจากมอเตอร์ไซต์ตัดหน้ารถยนต์ ผลคืออย่างที่เห็น @อุบลราชธานีCREDIT: @Jedsada Taesawad |https://goo.gl/7gVVBF*************************ขอบคุณคลิปแนะนำจาก––@Jedsada Taesawad

Posted by YouLike (คลิปเด็ด) on Tuesday, January 5, 2016

ปล่อยให้เด็กนั่งหน้าแบบนั้นไม่กลัวตกหรอครับ !! (8/1/59)::–> ปล่อยให้เด็กนั่งหน้าแบบนั้นไม่กลัวตกหรอครับ !! (8/1/59) <–::CREDIT: @อิคคิว และน้องหนิง |https://goo.gl/zWgBzK*************************ขอบคุณคลิปแนะนำจาก––@อิคคิว และน้องหนิง

Posted by YouLike (คลิปเด็ด) on Thursday, January 7, 2016

” ขับดีๆ….เดี๋ยวพี่ถือร่มให้ ”::–> ” ขับดีๆ….เดี๋ยวพี่ถือร่มให้ ” =D <–::CREDIT: @Webgimyong*************************ขอบคุณคลิปแนะนำจาก––@Ritthirong Rotmin

Posted by YouLike (คลิปเด็ด) on Friday, January 22, 2016

Seitsemän päällä mopolla – Video

Thaimaassa näkee usein kuinka kolme ihmistä matkustaa samalla mopolla. Katso miltä ajaminen näyttää, kun mopon kyytiin laitetaankin seitsemän ihmistä.

Pussaa käärmettä, niin saat tikkejä – Video

Phuket – Kiinalaisturisti sai tikkejä vaativan muiston Phuket Snake Show´ssa Chalongin alueella. Huono-onninen turisti oli osa isompaa turistijoukkoa, joka valokuvasi käärmeitä esityksen jälkeen. Kiinalaisnainen oli antamassa pythonkäärmeelle pusua, jolloin se vastasi puremalla naista nenään. Turisti vietiin sairaalaan hoitoon, josta hän pääsi lyhyen ajan kuluttua pois.

Varoitus, videolla kovaa ääntä. 

 

Thaimaan sosiaalisessa mediassa kaikui viesti turistille: ”Som nam naa”.

Kiinalaisn

Lisätty 11.1.2016.  29-vuotias kiinalaisnainen hyväksyi käärme show´n järjestäjän 135 000 bahtin korvauksen, eli pussaa käärmettä niin saat tikkejä ja rahaa. 

Road ragea ja selittelyä Bangkokissa – Video

Joitakin päiviä sitten facebookkiin ladatuista videoista näkyy, kuinka isompi pick-up peruuttaa takanaan pysähtyneenä olevaa Toyota Yarista päin useita kertoja. 

Kun videon kuvaaja meni kysymään pick-upin kuljettajalta syytä päin peruuttamiseen, hän kertoi videolle että Yariksen kuljettaja tuli hänen kaistalleen ja yritti kiilata hänen edelleen. Hän ei halunnut päästää Yarista edelleen ja väitti että Yaris olisi törmännyt hänen pick-upiinsa.

Hän kertoi myös että Yariksen kuljettaja oli tullut ulos autostaan ja yrittäny lyödä häntä, mutta onneks paikalla ollut moottoripyöräilijä oli tullut väliin. “Olkaa reiluja minulle. On kauheaa kun yhteiskunnassamme on tuollaisia ihmisiä”, Pick-upin kuljettaja jatkaa videolla. 

Yariksen kuljettaja kertoi videon kuvaajalle että pick-up oli osunut häneen, kun hän oli ollut kääntymässä. Osuman jälkeen hän oli noussut autostaan ja näyttänyt keskisormea Pick-upin kuljettajalle. Paikalla ollut moottoripyöräilijä vahvisti Yariksen kuljettajan tarinan todeksi ja sanoi että Pick-upin kuljettaja törmäsi lopuksi peruuttaen kolme kertaa Yarikseen.

Tapahtumista videolle valehdellut Pick-upin kuljettaja tunnistettiin Pattarasak Thiemprasert nimiseksi paikallisradion juontajaksi. Hän on myös näytellyt jonkin verran Thaimaalaisissa saippuasarjoissa. Hänet on myös ilmeisesti erotettu radio-ohjelmastaan välikohtauksen jälkeen, kun Facebook käyttäjät antoivat radioasemalle negatiivista palautetta juontajan käytöksestä.

 

Tieraivo eli tuttavallisemmin maailmalla road rage, on myös Thaimaassa yleistyvä ongelma. Aina rauhalliset ja kohteliaat Thaimaalaiset syyllistyvät siihen yhä useammin. Tieraivon seuraukset voivat olla kohtalokkaita. Autoilla saa aikaan pahaa jälkeä ja joillakin tieraivon valtaan joutuneilla on ollut mukana myös aseita.

Artikkelissa näkyvään videoon on yhdistetty useampi video. Videot latasi alunperin Facebookkiin Body-boy Savangarom

Humalainen ja raivostunut taxikuski läpsii poliisia

Bangkokilainen poliisi Chumphol Chanilla, kertoi että hän oli seurannut taxia, koska oli epäillyt kuljettajan olevan kännissä. Taxi yritti karistaa hänet kannoiltaan ja törmäsi mopoilijaan.

Videolla näkyy kuinka taxikuski nousee raivoissaan autostaan ja käy poliisin päälle. Poliisi perääntyy ja menettää hetkeksi lakkinsa hässäkässä. Paikalla olleet mopotaxikuskit tulevat hätiin ja ottavat riehujan kiinni. Kolarin toisena osapuolena ollut hiihtopipoinen mies antaa laukulla pari iskua riehujalle lopuksi.

 

Mies vietiin putkaan ja hän saa syytteet ainakin humalassa ajosta.

Mies hönkäisee kovat lukemat – Katso hilpeä video!

Hilpeä tunnelma oli tarttunut myös poliisiin uudenvuodenjuhlissa. Tuhansien rattijuoppojen maassa, edes kovassa humalassa ajaminen, ei saa poliisia vihaiseksi.

Videolla erittäin humalainen mies hassuttelee poliisin kanssa puhallutusratsiassa. Miestä ei ole taidettu ennen puhalluttaa alkometrillä ja sen käytön kanssa esiintyykin hieman ongelmia.

 

#ควันหลงปีใหม่ไม่ดูพลาด … ดูยังไงก็ไม่เมาแน่นอน [555+]::–> #ควันหลงปีใหม่ไม่ดูพลาด … ดูยังไงก็ไม่เมาแน่นอน [555+] <–::CREDIT: @กูเป็นคนไทย มาตั้งแต่เกิด |https://goo.gl/fVL5mo*************************ขอบคุณคลิปแนะนำจาก––@กูเป็นคนไทย มาตั้งแต่เกิด

Posted by YouLike (คลิปเด็ด) on Sunday, January 3, 2016

 

Hassuttelun aikana mies puhaltaa kuitenkin yli kolmen promillen lukemat ja loppu ehtoo kuluikin putkassa.

Juoppoputkassa puhallutus

Kouluesimerkki miten mopolla ei ajeta

Thaimaalainen kaahaaja näyttää, mitä tarkoittaa liian kova tilannenopeus. Alkoholilla saattaa myös olla osuutta asiaan.

 

 

Miltä näyttivät Bangkokin kadut vuonna 1965? Katso video!

 

Videolle on kuvattu Bangkokin katunäkymiä vuodelta 1965. Autoja ja tuktukeja näyttäisi olleen silloinkin jo jonkin verran. Turisteja ja katumainoksia taas ei juurikaan näy. Video on yllättävän hyvälaatuinen.

Poliisi sakotti naisvilauttelijoita

Poliisi sakotti kahta vilauttelevaa naisturistia Phuketissa. Tapaus sattui lauantaina 21:30 Patongin kaupunginosassa.

Thaimaan poliisi on ennenkin jakanut sakkoja yläosattomuudesta ja niin kävi nytkin. Amerikkalaista ja Australialaista alkuperää olevat naiset, kertoivat olleensa humalassa ja myönsivät tekonsa. Molemmat saivat nuhtelut ja 500 bahtin sakot muistoksi tapahtuneesta.

Videolla näkyy kaksi naista istumassa auton ulkopuolella ikkunoista. Naiset ovat yläosattomissa, tekevät tanssiliikkeitä ja kaatavat vettä päälleen.

 

Huvittavaa että matkustustyyli auton ulkopuolella ei aiheuta vaaraa tai sakkoja poliisin mielestä. Tissien näyttämisen vaarallisuushan tiedetään, jos liikkeellä on paljon mieskuljettajia.