Thai Premier League – Police Unitedin kahvirahasto tyhjä

Share Button

Thaimaan jalkapalloliiton ja liigan kokouksissa on pohdittu ratkaisuja liigaseuroihin iskeneeseen rahapulaan. Kokouksien jälkeen liiton lakimies Narinpong Jinapak, kertoi että liigajoukkue Police Unitedilla on 8. helmikuuta asti aikaa maksaa n. 50 miljoonaa bahtia rästiin jääneitä palkkoja pelaajilleen. Police United ei maksanut palkkoja edelliseen määräaikaan mennessä ja jos he epäonnistuvat asian hoitamisessa jälleen, he menettävät liigalisenssinsä.

Takaisin liigaan nousseelle Pattaya Unitedille annettiin määräys toimittaa liigalle oma taloussuunnitelmansa, Naringpong sanoi.

Sen sijaan liigasta viime kauden päätteeksi pudonneelle TOT:lle annettiin lupa pelata ykkösdivisioonassa , sen jälkeen kun he olivat maksaneet rästipalkat pelaajillensa.

Samaan aikaan Saraburin nokkamies Veeraphol Adireksarn kertoi, että seura ei pelaa liigassa tulevalla kaudella talousongelmien vuoksi. Veeraphol kertoi että talousongelmat johtuivat siitä kun pääsponsori lopetetti joukkueen tukemisen. Meillä ei ole liigaan tarvittavaa budjettia, mutta olemme valmiita ottamaan ehdotuksia vastaan tilanteen pelastamiseksi, hän jatkoi.

Saraburin tilalle liigaan nousee viimekauden päätteeksi pudonnut BEC Tero. BEC Teron tilalle ykkösdivisioonaan nousee paljon divareita tahkonut Chiang Mai FC.

Liiton lakimies kertoi lopuksi että määräyksiä seuroille tiukennetaan, koska he pelkäävät nuoren liigansa puolesta.

Liiga käynnistyy 26. helmikuuta kun hallitseva mestari Buriram United kohtaa kotonaan viime kaudella neljänneksi tulleen Chonburin.

Share Button