Road ragea ja selittelyä Bangkokissa – Video

Share Button

Joitakin päiviä sitten facebookkiin ladatuista videoista näkyy, kuinka isompi pick-up peruuttaa takanaan pysähtyneenä olevaa Toyota Yarista päin useita kertoja. 

Kun videon kuvaaja meni kysymään pick-upin kuljettajalta syytä päin peruuttamiseen, hän kertoi videolle että Yariksen kuljettaja tuli hänen kaistalleen ja yritti kiilata hänen edelleen. Hän ei halunnut päästää Yarista edelleen ja väitti että Yaris olisi törmännyt hänen pick-upiinsa.

Hän kertoi myös että Yariksen kuljettaja oli tullut ulos autostaan ja yrittäny lyödä häntä, mutta onneks paikalla ollut moottoripyöräilijä oli tullut väliin. “Olkaa reiluja minulle. On kauheaa kun yhteiskunnassamme on tuollaisia ihmisiä”, Pick-upin kuljettaja jatkaa videolla. 

Yariksen kuljettaja kertoi videon kuvaajalle että pick-up oli osunut häneen, kun hän oli ollut kääntymässä. Osuman jälkeen hän oli noussut autostaan ja näyttänyt keskisormea Pick-upin kuljettajalle. Paikalla ollut moottoripyöräilijä vahvisti Yariksen kuljettajan tarinan todeksi ja sanoi että Pick-upin kuljettaja törmäsi lopuksi peruuttaen kolme kertaa Yarikseen.

Tapahtumista videolle valehdellut Pick-upin kuljettaja tunnistettiin Pattarasak Thiemprasert nimiseksi paikallisradion juontajaksi. Hän on myös näytellyt jonkin verran Thaimaalaisissa saippuasarjoissa. Hänet on myös ilmeisesti erotettu radio-ohjelmastaan välikohtauksen jälkeen, kun Facebook käyttäjät antoivat radioasemalle negatiivista palautetta juontajan käytöksestä.

 

Tieraivo eli tuttavallisemmin maailmalla road rage, on myös Thaimaassa yleistyvä ongelma. Aina rauhalliset ja kohteliaat Thaimaalaiset syyllistyvät siihen yhä useammin. Tieraivon seuraukset voivat olla kohtalokkaita. Autoilla saa aikaan pahaa jälkeä ja joillakin tieraivon valtaan joutuneilla on ollut mukana myös aseita.

Artikkelissa näkyvään videoon on yhdistetty useampi video. Videot latasi alunperin Facebookkiin Body-boy Savangarom

Share Button