Aamukänninen sukellus maksoi brittimiehen hengen

Share Button

KOH TAO – 26-vuotias englantilaismies löydettiin perjantaiaamuna kuolleena hotellin uima-altaasta, kertoo poliisi.

Rikosta tutkiva poliisi, Napha Senathip, sanoo että brittimies kuoli sukellettuaan uima-altaaseen Sunset Resortissa, Koh Taolla. Poliisi ei epäile tapauksessa tapahtuneen henkirikosta.

”Hänen on täytynyt kiivetä läheisen DJ-kopin katolle, hypätä altaaseen ja lyödä päänsä kuolettavasti altaan pohjaan”, Napha sanoo. Hän tunnisti vainajan 26-vuotiaaksi englantilaisturistiksi.

Koh Taon poliisiaseman päällikkö, Chokechai Sutthimek, kertoo että hotellisiivoojat löysivät vainajan uima-altaasta perjantaiaamuna.

Poliisi löysi vainajan kasvoista pieniä haavoja, joiden epäillään tulleen DJ-kopin ympärillä olleesta rautalangasta, kun brittimies on kiivenny sen katolle, sanoo poliisin tutkija Napha. Valvontakameran videon mukaan mies on ollut erittäin humalassa hetkeä ennen kuolemaansa, jatkaa Napha.

Poliisipäällikkö Chokechain sanoo, että hän ei kuitenkaan ole varma oliko mies todellakin humalassa. ”Siksi olemme lähettäneet hänet ruumiinavaukseen Surat Thaniin, jotta saamme selville mitä oikeasti tapahtui,” Chokechai kertoi.

Koh Taon ”murhasaarella” on kuollut useita Brittejä viime vuosina, tunnetuimpana tapauksena syyskuussa 2014 murhatut David Miller ja Hannah Witheridge. Poliisi ei myöskään ole vakuuttanut aikaisempien kuolemantapausten tutkinnoilla ja sitä on syytetty mm. oikeiden syyllisten piilottelusta ja syyttömien lavastamisesta. Vaikka tämä uusin tapaus vaikuttaa selvältä, Koh Taon poliisin toimet ovat varmasti suurennuslasin alla aikaisempien tapausten vuoksi.

 

Share Button